Säker sömn

Säker sömn är viktigt, både för baby och för föräldrar.       

Alla små sover olika, men generellt sover babyn mycket de första månaderna, därför tycker vi att säker sömn är viktig.

 



Spjälsängsskyddet CotWrap från Safe Dreams är tillverkat i ett så kallat "Softbreathe fabric" vilket gör att barnet skall kunna andas igenom tyget även om de ligger med ansiktet tätt intill.
Spjälskyddet fästs med kardborre och kan anpassas till vilken vagga eller spjälsäng som helst. Detta gör också att det sitter fast hårt så att barnet inte kan sparka ner det och fastna med armar eller ben när de sover.

  


Här är kudden som förhindrar platt huvud! Anpassad för barn 0-6 månader och är tillverkad i ett slags skum som formar sig efter barnets huvud. Formen - en söt liten panda! :)


Detta liggstöd från Delta baby är speciellt utvecklat för användning i barnvagnen, spjälsängen eller resesängen och kan användas redan från födseln. Babyn läggs på rygg och får en bekväm och trygg liggställning. Även detta stöd förebygger platt huvud. Stödet är tillverkat av ett viskoselastigt skum som formar sig efter babyns huvud.



Deltababy sidokudde har utvecklats särskilt för att babyn skall ligga bekvämt och säkert på sidan. Sidokudden förhindrar att babyn rullar över i sömnen, samtidigt som babyn kan röra sig fritt. Kan användas redan från födseln.
För att babyn inte ska ligga på samma sida hela tiden måste sidokudden vändas på ett sådant sätt så att babyns rygg alltid vilar mot den stora sidan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback