Be Safe iZi Up


Framåtvänd bältesstol från 4år - 36kg
Färg: Svart alcantara


Ord.pris: 1.995:-


Katt-ja & Ras-mus



Dessa söta figurerna finns både som gosedjur och speldosa!

Inspiration...


Till våra Pappor



Nu på söndag den 14 november är det Fars Dag!


Till vagnen:





Tillbehör till bilstolen/bilen:






Jag kan själv!



         


Smart lösning när man tröttnat på att all mat barnet äter hamnar i knät och på golvet!
Klistra fast de medföljda kardborreklisterlapparna på undersidan av bordskivan, sätt på barnet den fräcka haklappen, fäst ihop kardborren på haklappen med kardborren under bordet och låt barnet kladda, Superenkelt!
Finns i 6 olika designer.

Pris: 179kr


Låt oss presentera.....





Bilder och information kommer inom kort, Välkomna in i buitken!


Calma



Medela lanserar Calma - en unik produkt utformad för bröstmjölk! Med Calma kan barnet lätt skifta från bröstet till Calma och tillbaka till bröstet igen.


När barnet matas med standardnapp förändras det naturliga sugmönstret som det intuitivt har lärt sig vid bröstet, mjölken flödar utan att barnet behöver "jobba". Det finns en risk att barnet kan komma att föredra den bekvämare flaskan med vanlig napp framför den nyttiga amningen, och det uppstår en så kallad sugförvirring.


För dig som söker dinappen utformad för bröstmjölk är Calma den optimala lösningen. Calma bygger på forskning och har tagits fram i samarbete med the University of Western Australia. Varje barn har ett unikt sugmönster, med pauser för att svälja och andas. Genom att använda Calma kan barnet äta och pausa naturligt. Att barnet kan äta i sin egen takt gör det lugnt och avslappnat både under och efter matningen.

Boob, Paola Maria, Carriwell




Du har väl inte missat att vi har 50% på massor av utvalda amningskläder från Boob, Paola Maria och Carriwell?