En lugn stund



Förutom ett brett sortiment av baby och barnprodukter har vi även en mysig amningshörna för dig och ditt barn. Här har du tillgång till micro och diskho och kan sitta och amma/mata ditt barn i lugn och ro. Du har även tillgång till vårat fräscha skötrum där det alltid finns våtservetter och blöjor att tillgå.
Välkomna in!

Maxi Cosi Rodi Airprotect



Nu har nya Maxi Cosi Rodi airprotect kommit in i butik. Bältesstolen som ger barnet ett optimalt sidokrockskydd med hjälp av det revolutionerande och patenterade AirProtect® systemet. När barnet är trött, ställer du enkelt om bilbarnstolen till sovposition. Allteftersom barnet blir ännu större växer bilbarnstolen enkelt med barnet vad gäller längd och bredd.

AirProtect® teknologin är den mest innovativa och banbrytande säkerhetsfunktion som någonsin erbjudits i en bilbarnstol. Den är utformad för att skydda barnet i sidokollisioner där det behövs som mest, runt barnets huvud. De senaste 20 åren har sidokollisionerna ökat avsevärt och idag är nästan var fjärde kollision från sidan. AirProtect® är ett speciellt utvecklat shockabsorberande skum, inkapslat i en perforerad luftflödeskudde som, vid kollision, absorberar energin och gör så att stötarna dämpas.

Välkommen in!

Tävling!



Nu när höstrusket börjar komma tänkte vi mysa till det lite i butiken. Vi håller nämligen på och planerar en kundklubbskväll och vill veta lite om era önskemål. Vi tänkte ta hit föreläsare inom ett eller två områden samt ha specialerbjudanden på utvalda produkter. Vi kommer även ha lite överraskningar som vi inte tänker avslöja än..
Vad är du intresserad av att veta mer om?
Här kommer några förslag:

- Säkerthet i hemmet
- Amning
- Bilsäkerhet

Maila oss ditt förslag och ha samtidigt chansen att vinna en body från Alfons & Milla. Alltså, skriv ett eller flera förslag på vad du vill veta mer om, kan absolut vara något annat än våra förslag, maila till [email protected].
Den 30 september dras en lycklig vinnare av en fin body från Alfons & Milla, superenkelt!


Brio Happy Heritage



Nu är 2011 års Briomodeller på väg till oss och man kan nu även beställa från den nya katalogen.
Den blå skönheten ovan fick Brio äran att tillverka år 1977 åt Prinsessan Victoria. Den skulle vara neutral och inte sticka ut för mycket. Det blev kunglig blå läderimitation med söta hjärtan i fodret som passar till små prinsessor (och även till små prinsar för den delen).

Nu har Brio gjort en modern variant av den kungliga modellen. Den heter Heritage och passar dig som vill ha det där lilla extra och alldeles unika till din prins eller prinsessa.

Har ni inte fått den nya katalogen så skynda in och hämta ett exemplar!

Lundmyr Preppy Höst 2010


Den är godbiten bär kläder från Lundmyrs Preppy Höstkollektion! Quiltad klänning samt vita strumpbyxor med ballerinatryck. Finns i kombinatinerna svart/vit eller röd/vit. Kan det bli finare?


Två nyheter!
Body- Nu i svart! Strlk 40-60
Rånarluva- Perfekt under cykel/skid-hjälm och overallen!

Veckans vara


Mössor och vantar 50%
moessor.JPG 

&


50% på sängkläder i underbar mjuk satin från
turiform.jpg
Erbjudandet gäller 13/9-19/9 så långt lagret räcker


We ♥ Retro


Nu har Skip*Hop kommit med en ny färg för skötväskan Duo Deluxe. Den nya designen kallar dom Pop Flower och är i retrostil, jättesnyggt tycker vi! Vad tycker ni?

Låt oss presentera.....



Efter många förfrågningar har vi  nu äntligen tagit in filtar från Klippan Yllefabrik!
Klippan har tillverkat filtar och plädar sedan 1879 och vi är nu väldigt stolta över att ha dessa fina skapelser i vår butik.
Filtarna är i fantastisk kvalite i både bomull och ren ekologisk ull.
Kom in och njut!

  

   


Jabadabado!

Här kommer ett urval av fina saker från Jabadabado som vi har i butiken! Finns det någon som vet hur man gör fina leksaker och doppresenter så är det garanterat dom. Det är svårt att inte bli glad av alla fina färger, prickar och söta detaljer! Eller vad tycker ni?






Höststyla din bärsele!

    

 





Bara för att det börjar bli höst betyder det inte att man måste hänga in bärselen i garderoben. Hos oss hittar du både fleeceöverdrag, vindskydd och regnskydd som skyddar ditt barn mot blåst, kyla och regn.
Fleeceöverdraget finns i svart och funkar både om barnet sitter med huvudet innåt eller utåt. Fästes enkelt på bärselen med hjälp av tryckknappar. Pris 499:-

För att ditt barn ska slippa få blåsten rätt i ansiktet är Wigonea din lösning! Det är en smart produkt som fästs enkelt med clips och passar alla olika sorters bärselar. Finns i marint med vita stjärnor som ses ovan, superfint! Pris endast 179:-

Det finns mycket att säga om regn men på hösten är det svårt att bli utan det. Trotsa då denna hemska nerderbörd och köp ett regnskydd till din bärsele! Märket är ERGObaby med passar utmärkt till alla andra modeller också. Pris 499:-

Stokke TrippTrapp i ny färg!



Nu finns TrippTrappstolen även i denna härliga lila färg med passande bygelset samt två nya matchande sittdynor.
Glöm inte kampanjen som fortsätter i höst! Köper du stolen och bygelsetet så får du ett tabletop på köpet värde 495:-

TrippTrapp 1799:-
(Natur 1699:-)
Bygelset plast 469:-
Bygelset trä 399:-
Sittdyna fr. 369:-

Välkommen in!