Surrande Nyheter!

Burt’s Bees producerar naturliga skönhets och egenvårdsprodukter för hela kroppen, fria från sulfater, parabener och andra konserveringsmedel. Produkterna är certifierade av Natural Products Association, en organisation som Burt’s Bees arbetar aktivt med mot en grönare värld och en global naturlig standard. Fokus ligger på ingredienser som härstammar från bin så som bivax och honung och innehåller rikligt med vitaminer, mineraler och antioxidanter.

1. Denna krämiga och lätt absorberande lotion innehåller naturliga ingredienser som bivax, solrosolja och sheasmör för att varsamt återfukta och mjukgöra ditt barns hud.

2. Omge ditt barn i ett hav av bubblor med denna tår-fria och SLS-fria formula. Denna växt-baserade badolja kombinerar närande sojaprotein för att rengöra barnets hud utan att irritera. Glycerin  och vaniljextrakt  hjälper till att lugna och återfukta.

3. Håll din hud och kropp välmående med denna fantastiska kroppsolja. Sötmandel-och citronoljor lindrar och återfuktar torr hud medan E-vitamin håller huden smidig och återfuktad.

4. Burt´s Bees världsberömda läppbalsam har kompletterats med färg och glans. Lip Shimmer kommer i sju nyanser och innehåller naturliga ingredienser som vitamin E samt kokos-och solrosolja som aktivt vårdar, lugnar och markerar dina läppar. Innehåll 2.6 gram

5. Ge dina läppar den lugnande känsla de förtjänar. Detta naturliga läppbalsam är laddat med kokos- och solrosoljor, rik på vitaminer och essentiella fettsyror, till för att ge näring, fukt och mjuka läppar. Bivax hjälper till att bevarar fukten medan pepparmintsolja skapar en uppfriskande känsla. 

6.  Mama Bee Belly Butter är speciellt framtagen med kakaosmör och E-vitamin för att minimera bristningar i samband med graviditet. Återfuktar, mjukgör och lämnar huden len och slät.

7. Gör badet till en rolig stund. Denna milda barntvål är framställd med hjälp av kärnmjölk, i en helt naturlig vegetabilisk tvålbas för att lugna och ge näring åt huden. Havremjöl lugnar och vårdar barnets hud för bästa resultat. 

8. Enkel rengöring för barnets kropp och hår, fritt från tårar. Denna produkt kombinerar en naturlig växtbaserad rengöring med sötapelsin och citronoljor för att skapa en naturlig formula som gör barnets hår och hud silkeslen

9. Mjukgör barnets hud med hjälp av rika vitaminoljor. Aprikosolja, vetegroddar och solrosolja bidrar till en rik och naturlig behandling för barnets sköra hud.

10. En doft av örter, blommor och majsstärkelse. Detta puder håller barnet torrt och bekvämt och är fritt från talk, sulfat och parabener.

11. Unna dig själv en skön behandling under och efter graviditeten. Denna rika kräm är speciellt framtagen av pepparmyntsaolja och rosmarinextrakt för att varsamt lugna och återfukta trötta ben och fötter.  

12. Denna blöjsalva är speciellt framtagen för att lugna och trösta barnets känsliga hud. E-vitamin ger näring medans zinkoxid och bivax skapar en naturlig barriär för att hålla oönskad fukt ute.


Ammande mammor se hit!


Vi har lagt märke till att det i media nu diskuteras flitigt om amning på offentlig plats. Vi tänker inte ge oss in i debatten men vill diskret påpeka att hos oss är alla mammor välkomna att använda vårt amningsrum/myshörna med sköna fåtöljer och ett draperi att dra för om man vill vara lite mer privat. Behöver ni byta på den lille har ni tillgång till vårt stora skötrum med skötbord, våtservetter och även blöjor i nödfall. Oavsett om du inte har något ärende hos oss eller inte är du varmt välkommen in och utnyttja vårt mysiga rum. Vi är helt enkelt till för mammor och barn!

Nyheter


Safe Starter
En väldigt tålig flaska med ett gummihölje. Tål maskindisk och är självklart BPA fri. Men det bästa av allt är att den är självuppvärmande. Håll bara flaskan under rinnande varmt vatten och skaka i 20 sek , innehållet blir då uppvärmt. Perfekt för en dag ute på stan eller långresan.



Vi välkomnar Elefanterna Oliver & Olivia
De tillhör familjen My Teddy som nu kommer till vår butik. Söta snuttefiltar, bitisar och speldosor följde med dem hit.




Vi hjälper dig lysa upp mörkret!
Eller snarare våra nattlampor. Vi har supersöta nattlampor med olika funktioner. Mysiga som barnet kan ha i sängen, smarta som hjälper till med sömnträning eller har en effektiv timer. Enkla som bara sätts i eluttaget eller den fantastiskt fina sköldpaddan som gör stjärnor i taket.


Våran stora nyhet!!!
Trumvirvel tack!!

Glow in the dark nappar !!!
Äntligen har de dykt upp igen. Tänk vad det underlättar att hitta nappen som barnet spottar ut. Det är det välkända märket Nuk som tagit fram dessa.

Farsdags Tävling





Vi är väldigt glada att få samarbeta med Majgården och Kungsbacka Posten i den här tävlingen.
Fira far med fina bakelser från Majgården. Håll även ögonen öppna efter vårt egna farsdags erbjudande.


7A.M. ENFANT ♥ HÖST ♥ VINTER = SANT









NU I VÅR BUTIK!


Päls & Velour



Nu har vi alla dessa olika designer från Elodie Details. Nytt för i år: Cheetah (leopard), Cotton Candy (rosa velour), BlackEdition (svart med pälskant) och Cargo (grön med pälskant).
Varmt Välkomna!

Ljuvlig tröja till busiga barn..



Nu har Pippi/Gotlandströjan kommit in! Ljuvlig stickad tröja i tre storlekar, 62/68, 74/80 och 86/92.


Zebra ♥ Nyckelpiga



Nu har Teddykompaniets Limited Edition-diinglisar anlänt till vår butik!
Varmt Välkomna!


Ekologiska kaniner ♥


Underbara kaniner i ekologisk bomull från Teddykompaniet i Båstad 
Stora 119:-
Små 79:-


Månadserbjudande



Gäller tom 31 oktober!


30% Rabatt



Boka din Teutoniavagn* senast 31 oktober och få 30% rabatt på mjuklift, Vario Plus lift eller Fashion liggdel. Rabattvärdet blir 450-719:-

*Gäller ej Junior

På väg in...

Denna underbara Pippi/Gotlandströja är nu på väg till butiken!

Avant är här!

Nu är grinden som vi länge väntat på äntligen här! Den ersätter den vita Kiddy Guard-grinden och finns nu istället i svart. En smart "rullgardinsfunktion" som tar liten plats pch smälter in bra i dagens moderna hem. Välkomna in för en titt!

Nytt från Färg & Form

Body 189kr
Mössa 149kr
Scarf 79kr