KAMPANJ!


Väl förberedd..



Vill du ha tips om vad som kan vara bra att ha med sig BB? Kom in till oss så hjälper vi dig att plocka ihop ett skräddarsytt paket just för dig!


Vårspecial!




Tack!



Tack alla ni som besökte oss i vår monter på Baby & Barnmässan för en fantastisk helg! Det var så roligt att träffa alla goa kunder och underbara barn.
Gällande de två tävlingarna vi hade i montern, där man kunde vinna en gravidfotning hos Studio CK samt Majblommetävlingen där barnen skulle lämna en teckning på nästa års majblomma avgörs i veckan och publiceras här på facebook, bloggen och hemsidan.
Lotteriet där ni har chans att vinna en barnvagn fortsätter i vår butik, det som har ändrats är att man nu har chans att vinna en barnvagn från ALLA våra märken (Akta Graco, Babyjogger, BabyTravel, Brio, Britax, Bugaboo, Emmaljunga, Maxi Cosi, Mountain Buggy, Phil & Teds, Stokke, Teutonia, Quinny), alltså inte bara Mutsy. Välkommen in i vår butik för mer information!
Värdekupongsfoldern som ni fick utav oss innehållande 48st värdekuponger samt en värdekupong på 1000kr för dig som beställer barnvagn från de märken som står i foldern gäller tom 30 april.
Tack återigen för en underbar helg!
Kramar från vännerna på Babyproffsen i Kungsbacka

Welcome to Sweden, Rob



Vi är så stolta! Den fina barnvagnen Mutsy kommer att stå i vår monter på Baby & Barnmässan 15-17 april.

Extra roligt är att vi har med sälj- och exportchefen, Rob Gulickx som kommer att demonstrera vagnen i detalj samt att ni besökare har tillfälle att ställa frågor direkt till honom.

I samband med mässan kommer vi att arrangera ett barnvagnslotteri där vinsten är en sprillans ny Mutsy vagn, värde 10.000 kronor. Mer information kring detta finner du i vår monter.

Glöm inte att komma till testbanan på mässan där du kan provköra en Mutsy och  testa dess förmåga att enkelt ta sig fram på diverse olika underlag!

Mutsyvagnen har blivit mycket populär utomlands och flera kändisar har setts köra vagnen, Elin Woods, Sarah Jessica Parker bland annat.

 


Nyheter




Vinn en Stokke TrippTrapp!


Tipsa oss om er favoritprodukt inom bay/barn...
De tre bästa tipsen går vidare till final, där man har chansen att vinna en
Stokke TrippTrapp-stol värde 1.799:-

Maila in tipset till: [email protected]
Glöm inte att skriva "Tävling TrippTrapp" i mailet!

Sista tävlingsdagen är: Fredag 8 april

Välkomna in på vår facebooksida och "gilla oss" för att hålla koll på tävlingar och nyheter inför Baby & Barnmässan!

Tävling i samarbete med Studio CK




I samarbete med Studio CK presenterar vi ännu en tävling.

Denna gång är det en fotografering av din gravidmage som står på spel. Besök oss i vår monter på Baby & Barnmässan mellan 15-17 april för din chans att vinna!