Laban, Labolina och Tummen















Som ni säkert har märkt har vi utökat våran klädavdelning, och Alfons & Milla får nu sällskap av fler Labankläder samt kläder med Labolina och Tummen. Ursöta med fina tryck och färger!
Storlek från 40/45 - 62/68.
Body 159:-
Mössa 99:-
Jeans 269:-
Tummen byxa 169:-

Men det var inte allt! Nu har du även chansen att bli en lycklig vinnare av en av dessa bodys. Skicka ett mail och förklara varför just du är vinnaren! Sista tävlingsdatum är 30 september.

Vagn- och amningsfilt



Kolla in denna supersmarta filten från Rätt Start! Funkar både som amningsfilt och vagnsfilt. När man ammar hänger man filten runt halsen med en ögla så att den inte ska glida av. Väljer man sen att ha den över vagnen så att barnet får en skuggig och mörk sovmiljö trär man bara i de medföljande öglor och hänger den över suffletten. Självklart kan man även använda den som en vanlig babyfilt!
Kostar 299:- och är tillverkad i mjuk tricot.

Alfons och Milla har kommit till stan!

  

          

Efter flera förfrågningar har vi äntligen fått in babykläder från Alfons och Milla. Bodys, byxor och overaller i härlig kvalitet. Finns i storlekarna 50-86.
Priser:
Bodys fr. 129:-
Byxor fr. 129:-
Plyschoverall 249:-

Vad tycker ni om kollektionen?

BabyTravel Amsterdam


Nu har vi åter fått in BabyTravel Amsterdam i rött! Både som sitt- och liggvagn.
Sittvagn 2999:-
Liggdel 1299:-

Välkomna in!

Willvin of Sweden


Att hitta en skötväska som man tycker om kan vara ganska svårt. Inte nog med att den ska matcha vagnen, den får inte se för kvinnlig ut, eftersom pappan också kommer att gå runt med den. Men det viktigaste av allt, den måste vara praktiskt utformad med plats för allt man kan tänkas behöva till sitt barn.
Därför vill vi nu presentera Willvin of Sweden. Snygga skötväskor designade för att passa både kvinnor och män i olika färger och material. Vad tycker ni om dessa skapelser? Vi är helsålda på dem men vill höra era synpunkter innan vi tar in dom i butiken!


Dagisdax



Nu är det inte många dagar kvar på sommarlovet och istället dags för att bege sig till dagis igen! Lycka för de flesta barn.
Vi har nu åter fått in den smarta lösningen för att motverka borttappade kläder. Infotag heter produkten och kostar 69:- Skriv namnet med vanlig penna och stryk fast lappen, enkelt! Fäster på alla tyger och även plastmaterial. Sitter mycket hårt och tål tvätt.


Delta i våran fototvävling och vinn presentkort!

Nu söker vi bilder till våran webbplats under kategorin Övriga produkter. Denna delen av webbplatsen håller på att byggas om och det är där vi behöver din hjälp. Bli en frontfigur på våran webb!
När du deltar och sänder in ditt bidrag så har du även chansen att vinna ett väl laddat presentkort!

Gör så här:
Fotografera en bild med dig och ditt barn, alternativ enbart barn och välj vilken kategori den mest är lämplig för:
  • Sköta,
  • Sova,
  • Äta, 
  • Kläder,
  • Säkerhet. 
I bilden skall det även finnas produkter från butiken, exempel; en bild på ett ätande barn med bestick från BabyBjörn. Självklart får man skicka in flera olika kategorier, märk dem med kategorins namn.

Vill du få inspiration eller veta vilka produkter du kan använda så titta in på våran hemsida (övriga produkter) eller i Babyproffsens katalog.

Bildformatet bör vara i jpg eller gif och ha en max bredd på 800px . Du får välja om ert namn ska synas eller inte. Skicka gärna med en beskrivning av vad som händer på bilden med val om det också ska synas. 
Bidragen skickas in till Annelie på Babyproffsen
Senast 20 september

Lycka till!